Dansk-salami-250g.jpg
Pålegg/Salami

Dansk salami

Du husker det sikkert fra barndommen - hvor spennende det var å spise den røde, danske salamien. Det er jo sånn vi nordmenn vil at salami både skal se ut og smake! I Tulip bruker vi norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak. For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3-6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen, fargen og riktig smak.

Serveringsforslag

En populær vinner på ditt frokost- og lunsjbord, i baguetter, på rundstykker og sammen med spekematen. Passer utmerket som pålegg på diverse brødvarer og knekkebrød.

Tulip

Varenummer / Produktdata

Varenummer: 4485090

EAN Stk: 5701251851100

EAN Krt: 5707196189452

Produktvekt: 24 x 250 g

Svinekjøtt (87%), spekk, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E 301), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250), farge (E 120). Røkt og tørket.

Lagring

Kjøl Kjøl

Holdbarhet

Uåpnet 120 dager på max 5°C

Råvarer

Svin Svin
Næringsinnhold per 100 g:
Energi 2053 KJ/ 498 kcal
Fett 49 g
Mettede fettsyrer 19 g
Karbohydrater 0,5 g
Sukkerarter 0 g
Protein 14 g
Salt 4,6 g

Pålegg Salami