Spansk omelett med ternet bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spansk omelett med ternet bacon

  • 20 min
  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Ternet bacon
  • 15 stk Egg
  • 1,5 dl Fløte
  • 400 g Kokte poteter
  • 100 g Vårløk
  • 200 g Rødløk
  • 200 g Paprika
  • 200 g Revet ost
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Kutt opp alle grønnsakene i biter.

Pisk egg og fløte sammen.

Stek Tulip Baconet sprøtt og ha i grønnsakene og potetene.

La det surre i noen minutter før du tilsetter eggemiksen og revet ost.

Bland godt og strø på salt og pepper.

Sett på lokk og la omeletten godgjøre seg.

Omeletten kan også settes under grillen det siste minuttet for en sprøstekt overflate.