Kremet pastamed pepperoni og spinat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kremet pastamed pepperoni og spinat

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 pk Super Tops Pepperoni
  • 500 g tagliatelle (fersk)
  • 100 g vårløk
  • 100 g sopp
  • 100 g rød paprika
  • 100 g spinat (fersk)
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,5 dl olje
  • 5 dl fløte
  • Frisk timian
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Kutt grønnsaker i småbiter og fres dem i olje. Når grønnsakene er gylne, ha i hvitløk og timian.

Tilsett fløte og la det hele småkoke i 5-6 min.

Kok pasta som anvist på pakken.

Stek Super Tops Pepperoni i pannen og hell den over i fløtesausen.

Varm opp pannen igjen, og fres spinaten med litt av oljen fra pepperonien.

Hell spinaten over i fløtesausen, og bland inn den ferdigkokte pastaen.

Smak til med salt og pepper.