Tulip Pulled Chickenmed pasta og vårsalat

(1 ratings) My rating: 0

Tulip Pulled Chickenmed pasta og vårsalat

  • 4 persons

Ingredients

  • 1 pk Tulip Pulled Chicken
  • 300 g fersk pasta
Vårsalat
  • 200 g appelsin
  • 50 g granateplekjerner
  • 50 g ruccola
  • 50 g pinjekjerner
  • 50 g rødløk
Pastaolje
  • 0.5 dl olivenolje
  • 0.5 fedd hvitløk
  • Fersk timian
  • Fersk basilikum
  • Salt & pepper
Print recipe

Procedure

Vårsalat:
For å lage pastaoljen, bland sammen alle ingrediensene og kjør med stavmikseren til en glatt olje.

Smak til med salt og pepper.

Skrell klementinene og del dem i skiver.

Skjær rødløken i skiver, og rist pinjekjerner i en stekepanne.

Vask så ruccola og dander vårsalaten på et serveringsfat.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Pulled chicken:
Klipp opp posen med Tulip Pulled Chicken, og legg kjøttet og kraften i en form.

Dra kjøttet i grove biter med to gafler, og varm det i 10-12 minutter ved 180 ºC.

Ta kjøttet ut av ovnen, riv det i finere biter med to gafler, og stek det i ytterligere 6-7 min.

Sett fram vårsalat, pastaolje, pasta og Tulip Pulled Chicken, og la gjestene få dandere sin egen pastasalat.

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!