Tulip Pulled Chickenmed pasta og vårsalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tulip Pulled Chickenmed pasta og vårsalat

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 stk Tulip Pulled Chicken (2,05 kg)
  • 500 g fersk pasta
Vårsalat
  • 400 g appelsin
  • 100 g granateplekjerner
  • 100 g ruccola
  • 100 g pinjekjerner
  • 100 g rødløk
Pastaolje
  • 1 dl olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,5 bunt fersk timian
  • 0,5 bunt fersk basilikum
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Vårsalat:
For å lage pastaoljen, bland sammen alle ingrediensene og kjør med stavmikseren til en glatt olje.

Smak til med salt og pepper.

Skrell klementinene og del dem i skiver.

Skjær rødløken i skiver, og rist pinjekjerner i en stekepanne.

Vask så ruccola og dander vårsalaten på et serveringsfat.

Kok pasta etter anvisning på pakken.


Pulled chicken:
Klipp opp posen med Tulip Pulled Chicken, og legg kjøttet og kraften i en form.

Dra kjøttet i grove biter med to gafler, og varm det i 10-12 minutter ved 180 ºC.

Ta kjøttet ut av ovnen, riv det i finere biter med to gafler, og stek det i ytterligere 6-7 min.

Sett fram vårsalat, pastaolje, pasta og Tulip Pulled Chicken, og la gjestene få dandere sin egen pastasalat.