Tulip Pulled Chicken burger

(1 ratings) My rating: 0

Tulip Pulled Chicken burger

  • 4 persons

Ingredients

  • 1 pk Tulip Pulled Chicken
  • 1 pk Tulip Bacon
  • 4 stk gode hamburgerbrød
  • Aioli
  • BBQ-saus
  • 2 stk store tomater
  • 1 stk løk
  • 0.5 dl hodekål
  • 0.5 dl gulrot
  • 0.5 dl eple
  • 2 ss majonese
  • 2 ss rømme
  • 15 g sukker
  • 1 dash lime
  • Crispy salatblader
  • Salt & pepper
Print recipe

Procedure

Klipp opp posen med Tulip Pulled Chicken og tøm ut litt av væsken. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler og bland inn BBQ-sausen.

Varm opp kjøttet i 25-30 min. ved 180 ºC.

Stek Tulip Bacon på brett i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 ºC.

For å lage coleslaw, begynn med å blande dressing av majones, rømme, limesaft og sukker.

Bland revet kål, gulrot og epler sammen med dressingen, og smak til med salt og pepper.

Skjær tomater i tynne skiver og varm burgerbrødene.

Smør bunnen av burgerbrødene med aioli, og legg på salatblader, sprøstekte skiver Tulip Bacon, tomat og en stor neve Tulip Pulled Chicken.

Topp det hele med en skje coleslaw og den andre halvdelen av burgerbrødet, og server.

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!