Tulip Pulled Chicken burger

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tulip Pulled Chicken burger

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 stk Tulip Pulled Chicken (2,05 kg)
  • 20 skiver Tulip Bacon
  • 10 stk gode hamburgerbrød
  • 5 dl aioli
  • 5 dl BBQ-saus
  • 3 stk store tomater
  • 3 stk løk
  • 3 dl kål
  • 1 dl hodekål
  • 1 dl gulrot
  • 1 dl eple
  • 0,5 dl majonese
  • 0,5 dl rømme
  • 30 g sukker
  • 0,5 stk lime
  • Crispy salatblader
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Klipp opp posen med Tulip Pulled Chicken og tøm ut litt av væsken. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler og bland inn BBQ-sausen. Varm opp kjøttet i 12-15 min. ved 180 ºC, og riv det litt finere fra hverandre med to gafler.

Stek Tulip Bacon på brett i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 ºC.

For å lage coleslaw, begynn med å blande dressing av majones, rømme, limesaft og sukker.

Bland revet kål, gulrot og epler sammen med dressingen, og smak til med salt og pepper.

Skjær tomater i tynne skiver og varm burgerbrødene.

Smør bunnen av burgerbrødene med aioli, og legg på salatblader, sprøstekte skiver Tulip Bacon, tomat og en stor neve Tulip Pulled Chicken.

Topp det hele med en skje coleslaw og den andre halvdelen av burgerbrødet, og server.