Pulled Chicken focaccia

(1 ratings) My rating: 0

Pulled Chicken focaccia

  • 5 persons

Ingredients

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 1 stk focaccia
  • 2 dl urteaioli
  • 150 g cherrytomater
  • 50 g sorte oliven
  • 100 g paprika (gul)
  • 100 g Baby Leaf mix
Print recipe

Procedure

Ta Tulip Pulled Pork ut av posen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. 

Lag urteaioli (se ‘Cuban sandwich’).

Del tomater og paprika i småbiter.

Del focacciaen i to, smør bunnen med urteaioli og legg på salaten.

Strø så over Tulip Pulled Pork, og fordel tomat og paprika over kjøttet.

Smør urteaioli på den andre delen av focacciaen, legg denne oppå og del i passende biter.

La det gjerne stå litt urteaioli fremme når du serverer dette, mange liker litt ekstra saus.

Produkter