Røde pølsermed løk og betetopping

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røde pølsermed løk og betetopping

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 pk Tulip Røde Pølser (2,50 kg)
  • 20 stk gode pølsebrød
  • 1 kg rødløk
  • 200 g rødbeter
  • 1 dl rødvin
  • 2 ss balsamico
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Skrell løken og rødbetene, og skjær dem i strimler.

Stek grønnsakene i en stekepanne til de er møre, hell på rødvin og balsamico, og kok inn i ca. 10 min.

Smak til med salt og pepper.

Varm opp pølsebrødene.

Kok opp vann, ha i Tulip Røde Pølser, og la dem trekke i 5-7 min.

Legg pølsene i pølsebrød, og topp dem med deilig topping av løk og beter.