Røde pølsermed løk og betetopping

(0 ratings) My rating: 0

Røde pølsermed løk og betetopping

  • 4 persons

Ingredients

  • 1 pk Gøl Røde Pølser
  • 6 stk gode pølsebrød
  • 500 g rødløk
  • 100 g rødbeter
  • 0.5 dl rødvin
  • 1 ss balsamico
  • Salt & pepper
Print recipe

Procedure

Skrell løken og rødbetene, og skjær dem i strimler.

Stek grønnsakene i en stekepanne til de er møre, hell på rødvin og balsamico, og kok inn i ca. 10 min.

Smak til med salt og pepper.

Varm opp pølsebrødene.

Kok opp vann, ha i Gøl Røde Pølser, og la dem trekke i 5-7 min.

Legg pølsene i pølsebrød, og topp dem med deilig topping av løk og beter.

Hot Dog Pølser

Røde pølser

Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?

Anbefalt tilberedning: la pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.