Red bangers & mash

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Red bangers & mash

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 pk Tulip Røde Pølser (2,50 kg)
  • 2 kg mandelpoteter (skrelte)
  • 5 dl fløte
  • 300 g smør
  • 500 g erter (frosne)
  • 500 g løk
  • 1 l kraft
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Kok potetene møre, ha i fløte og smør, og mos dem.

Smak til med salt og pepper.

Del løken i to, og skjær i skiver.

Brun den i en stekepanne, tilsett kraften og la det koke i 10-15 min. til du får en god løksaus.

Kok opp vann med litt salt i, ha i erter, kok opp og sil av vannet når ertene er gjennomvarme.

Kok opp vann, ha i Tulip Røde Pølser, og la dem trekke i 5-7 minutter.

Servér pølsene med løksaus og potetmos – på ekte engelsk vis.

Vel bekomme!